Поєдинок Ф'юрі – Чісора відбудеться 3-го грудня на арені лондонського Тоттенхема. Головний бій вечора розпочнеться не раніше 23:00 за київським часом.

Це протистояння стане для "Циганського короля" першим після тріумфу над Ділліаном Вайтом. У квітні цього року Тайсон переміг "Злодія" нокаутом у 6-му раунді, а після поєдинку оголосив про завершення кар'єри. Після кількох місяців на пенсії Ф'юрі вирішив повернутися на ринг. Боксерська спільнота очікувала, що чемпіон світу за версією WBC проведе бій проти володаря усіх інших головних титулів у хевівейті Олександра Усика. На той час українець провів перший захист пасків WBA, WBO, IBF і IBO у реванші з Ентоні Джошуа та навіть здобув у свою колекцію новий пояс The Ring, який звільнив той-таки Ф'юрі.

Однак "Циганський король", схоже, вирішив розім'ятися перед історичним об'єднанням титулів з Усиком та обрав собі в опоненти прохідного 38-річного Дерека Чісору. У своєму крайньому протистоянні "Війна" ледь здолав 41-річного Кубрата Пулєва за очками. Перед цим Дерек йшов з серією із трьох поспіль фіаско, програвши молодшим Олександру Усику та двічі Джозефу Паркеру. Тому після важкої перемоги над болгарином він також збирався повісити рукавиці на цвях на мажорній ноті. Варто зазначити, що "Війна" провів бої майже з усіма топ-боксерами своєї епохи, хоча так і не зміг завоювати бодай один головний чемпіонський пояс.

Раніше Ф'юрі та Чісора вже двічі зустрічались на ринзі у 2011 та 2014 роках – в обох боях перемогу здобув Тайсон. Цікаво, що у другому протистоянні секундант Чісори викинув на ринг рушник – дострокова перемога "Циганського короля". Тож третій поєдинок не має якогось спортивного значення, а скоріше дає змогу "Війні" піти на відпочинок з набитими кишенями.

Надійний букмекер FAVBET вважає очевидним фаворитом бою Тайсона Ф'юрі. Перемога "Циганського короля" за будь-якого розвитку подій оцінюється коефіцієнтом 1.08. Тоді як на звитягу Дерека Чісори ставлять 12.50. Експерти сумніваються, що поєдинок пройде усі 12 раундів. Коефіцієнт на дострокову перемогу однієї з зірок надважкого дивізіону становить 1.24. Ймовірність того, що ми побачимо усі 12 раундів оцінюється у 3.75.

Нагадаємо, в андеркарді бою між Тайсоном Ф'юрі та Дереком Чісорою український легковаговик Денис Берінчик проведе поєдинок проти найстатуснішого опонента в кар'єрі Івана Менді.