"Шакур в ажіотажі своїх боїв забувається, хто тут усім рулить. Ви правильно розумієте, єдина людина, яка може перемогти мене – це Джервонта Девіс. Хейні та Стівенсон взагалі не можуть доторкнутися до мене.

Вони були на рингу зі мною, і я побив їх обох. Девін не зміг узяти гору, хоча я тоді був не в найкращій формі. Я двічі спарингував з ним. Батько Девіна забрав синочка з рингу. Я мало не нокаутував його у залі Флойда. Вони про це говорили?", – цитує Девіса Boxing News24.

Шакур не забарився з відповіддю у своєму Twitter: "Девіс занадто маленький, а я ніколи не програвав жодному карлику. С*ка, нігер, стули писок. Давай факти. Не розкручуй цю брехню. Я готовий посперечатися, що Девіс не битиметься зі мною. Половина бійців не хочуть битися зі мною, і це факт. Джервонта дочекався, коли в нього призначено два бої і почав говорити. Це божевілля. Якщо він справді вірить у те, що сказав, то нехай б'ється зі мною. Будь чесним щодо нашого спарингу. Розкажи всім, як багато ти навчився, працюючи зі мною".