"Злодій" повернувся на ринг після фіаско нокаутом від Тайсона Ф'юрі в поєдинку з раніше небитим Джермейном Франкліном. Їхнє протистояння стало головним боєм вечора боксу на лондонському Вемблі. Попри пристойний рекорд Франкліна (21-0, 14 КО), його вважали очевидним аутсайдером у поєдинку з Вайтом (28-3, 19 КО).

Андердог несподівано активно розпочав перший раунд – викидав потужні швидкі удари, хоч майже усі вони прилітали у блок Ділліана. До чемпіонських раундів суперники демонстрували рівну боротьбу. Вайт працював класними короткими серіями, здавався набагато швидшим на ногах та влучнішим, однак у притаманній для себе манері багато пропускав.

Під завісу поєдинку "Злодій" нарешті оговтався. Кілька разів притискав аутсайдера до канатів, але сил добити жертву йому не вистачало. На 12-й раунд Вайт вийшов з чітким завданням від тренера нокаутувати візаві, але зміг тільки раз загнати Франкліна у кут та непогано струснути на останніх секундах. Джермейна врятував фінальний гонг. Судді роздільним рішенням віддали сумнівну перемогу Ділліану – 115-115, 116-112, 116-112.