"Я не передбачаю, що реванш складеться інакше. В особі Джошуа ми маємо хлопця, котрий намагається знайти себе. Я не знаю, що шукає. Йому просто треба подивитися на себе. Він придивляється до різних тренерів, різних технік.

Ви можете побачити, як Джошуа ходить від зали до зали, намагаючись знайти фрагмент, якого, як здається Ентоні, йому не вистачає. Це те, це се... Ні, мужик, це ти і твій менталітет.

Іноді бійці спочатку досягають надто великого успіху і перестають робити те, що робили на початку кар'єри. Вони перестають бути голодними. Це сталося з Джошуа. Я не думаю, що він зараз голодний. Мені здається, він насолоджується своїм часом і результатами старанної роботи.

У бійця завжди має бути невелике побоювання, що часом успіх може тебе підбити, і в той же час ти можеш страшенно багато втратити через його наявність", – сказав Бредлі в ефірі подкасту The 3 Knockdown Rule.

Додамо, раніше британський промоутер Едді Хірн повідомив, що бій Усика (24-2, 22 KO) та Джошуа (19-0, 13 KO) може пройти у квітні.