Нагадаємо, володарем паска IBF є Олександр Усик. Однак для українця зараз є пріоритетом провести бій з Тайсоном Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу у надважкому дивізіоні.

На думку Хірна, мегафайт між Усиком та "Циганським королем" все одно відбудеться у близькому майбутньому. "Звичайно, команди Усика та Ф'юрі зроблять усе можливе, щоб уникнути Філіпа Хрговича, адже вони хочуть влаштувати великий бій. Для нас це складно, бо, звичайно ж, нам потрібно виконати роботу для Хрговича.

Цей бій дуже важливий для боксу, але водночас хорват – обов'язковий претендент. Я впевнений, що буде рішення. Мабуть, є ще обов'язковий захист WBA за участю Даніеля Дюбуа. Таке трапляється, коли проходять уніфікації та бої за звання абсолютного чемпіона. Але я впевнений, що ми спрацюємося", – цитують функціонера на сайті Matchroom Boxing.

Напередодні менеджер Усика Боб Арум назвав три країни, які претендують на проведення поєдинку його підопічного з Ф'юрі. Зустріч в рингу може відбутися в Саудівській Аравії, Об'єднаних Арабських Еміратах чи в Катарі.