"Коли ми тренувалися у Вегасі, його спаринги тривали з дванадцятої години дня до п'ятої вечора. Він міг би бути найкращим хлопцем, бо завжди заздалегідь запитував у спаринг-партнерів: "Як справи сьогодні, як сім'я?"

Та після цього він просто взяв і нокаутував цих п'ятьох хлопців за одну годину. Я бачив, як він так сильно влупив по важкому мішку, що він кілька разів зламався у ланцюгах. Інші спаринг-партнери, побачивши це просто втекли, сказавши: "Та ми їб*ли з тобою боксувати. Нас не хвилює, скільки грошей ти заплатиш".

Він бив і ламав будь-кого, хто вважав, що може битись з ним. Його спаринг-партнери швиденько пакували свої валізи. Я не стримався і запитав: "Босе, я збентежений, хіба вам не треба працювати над технікою?". А він мені відповів: "Якщо я затримаюсь, то не побачу мультфільм "Том і Джеррі", – цитує Гонсалеса The Sun.

Додамо, "Залізний Майк" відомий своїм захопленням мультиками. Після того, як він завершив кар'єру, у США майже 6 років транслювали присвячений Тайсону багатосерійний мультфільм "Mike Tyson Mysteries".