"Ломаченко втрачає навички та швидкість через вік. 400 боїв у любителях, 34 роки, багато класних і важких поєдинків. Знову ж, ти розмірковуєш щодо віку бійця не хронологічно, а залежно від того, скільки боїв він провів та ударів прийняв. Він одразу ж увірвався у професіонали дуелями з топовими суперниками.

Так, у багатьох поєдинках він був наче привид. Ти намагаєшся до нього дістатися, але тобі не доторкнутися до примари. Але зараз йому теж трохи дісталося. Коли у тебе стиль, як у Ломи, який буде робити екшн, агресивно битися та напирати, то як тільки ти промахнешся, тобі буде непереливки. У такому випадку таймінг має бути бездоганним, а рефлекси відмінними. Ти маєш бути прокачаним, наче Ferrari. Коли тобі не вистачає хоча б трохи, бум – і ти отримуєш. По ньому влучали тими ударами, які зазвичай проходили в повз.

Частково це через вік, я так думаю. Це трапляється з усіма. А частково через те, що це перший бій у 2022 році – можна і на це списати. Але велика заслуга у цьому й Ортіса. Він заслуговує поваги", – заявив тренер на своєму Ютуб-каналі THE FIGHT with Teddy Atlas.

Нагадаємо, в ніч на 30 жовтня Ломаченко переміг Ортіса одноголосним рішенням суддів. Тепер українець прагне зустрітися в рингу з Девіном Хейні, який є абсолюним чемпіоном світу в легкому дивізіоні.