"Ви пояснюєте чому особливий прапор? Він особливий лише тому, що підтвердив, що Ломаченко не любить Україну. І ображається, що українці не поділяють його любов до запоребриківців. А Україна була і буде, навіть коли нас тут не буде", – написав Сергій Стаховський у коментарях під постом в Instagram.

Володимир Кличко був більш стриманим на своїй сторінці у Twitter: "Вікіпедія: "Патріотизм чи національна гордість – це почуття любові, відданості та прихильності до батьківщини. Це почуття – це спільна єдність людей". Василь Ломаченко переміг, вітаю, але чи представляв він країну, не використовуючи прапор своєї країни? WTF."

Нагадаємо, Василь Ломаченко знищив ганця Річарда в бою у легкій вазі. Українець переміг за одностайним рішенням суддів з рахунком 117-110, 119-108, 119-108. Після оголошення результатів Василь обгорнувся жовто-червоним прапором свого рідного міста Білгород-Дністровського.

Wikipedia: “Patriotism or national pride is the feeling of love, devotion, and sense of attachment to a homeland. The sentiment is a shared oneness among the people.” @VasylLomachenko won, congrats, but did he represent the Country with his NON use of his Country’s flag? WTF pic.twitter.com/RoPdl4DdTc

— Klitschko (@Klitschko) December 12, 2021