"Почнемо з того, що побутові моменти дуже важливі. Я впевнений, що в них було непорозуміння в багатьох речах. Плюс, абсолютно різні культури, країни, інший менталітет. Абсолютно різні люди.

В мене складається співпраця з Алі Баширом, тому що в цьому плані я дуже гнучкий та простий – багато кого та що можу зрозуміти. Я спостерігав за Баширом довгий час і почав розуміти, аналізувати його поведінку.

Зараз будь-яка його дія не стане для мене сюрпризом. Я можу передбачувати його поведінку. Ми вже притерлися, розуміємо один одного й маємо прекрасні відносини. Мені комфортно працювати з Джеймсом.

Можливо, Усику було некомфортно. Не хочу вдаватися в подробиці щодо його команди. Можливо, причиною припинення співпраці стали якісь побутові моменти або щось інше, чого ми не знаємо й ніколи не дізнаємось", – сказав Сіренко в ефірі YouTube-каналу Two Sides.

Нагадаємо, Алі Башир був наставником Олександра Усика з 2013-го по 2017 рік. Втім український боксер вирішив несподівано розірвати співпрацю. За словами американського фахівця, Усик так і не пояснив йому причину звільнення. Джеймс свого часу також був тренером Володимира Кличка, а наразі є коучем непереможного Владислава Сіренка (19-0, 16 КО).