"Ломаченко хоче битися з Камбососом. І ми дуже хочемо зробити йому цей бій. Хочемо організувати його в Австралії, можемо зібрати на організацію багато грошей. Але не зараз. Ковід, самі розумієте... Уряд Австралії просто не виділить нам зараз ніяких коштів на організацію цього заходу. Адже там лютує вірус.

Я оптиміст. Вірю, що незабаром все це завершиться. Цей омікрон вже не настільки небезпечний, як попередні штами. Він схожий на вже добре побитого бійця в останніх раундах. Начебто викидає стільки ударів, скільки може. Начебто викидає багато і навіть потрапляє. Але він настільки втомився, що його удари вже не несуть ніякої небезпеки для суперника.

Ми вивчаємо всі можливості організувати поєдинок і налаштовані дуже оптимістично. У тому числі й менеджер Камбососа Пітер Кан. Так що подивимося", – цитує Боба Арума Worldboxingnews.

Нагадаємо, Камбосос (20-0, 10 КО) в останньому поєдинку переміг Тео Лопеса (16-1, 12 КО) та завоював усі пояси у легкій вазі. На бій з зірковим австралійцем наразі претендують чотири боксери, серед них Девін Хейні, Джервонта Девіс, Раян Гарсія та українець Василь Ломаченко (16-2, 11 КО).