"Я пам'ятаю, як її тато подзвонив мені та розказав, що Кая ходить і запитує інших жінок, чи можна їй називати їх мамами. Мені подих перехопило, в мене серце зупинилося, а він сміявся. Він вважав, що це смішно, і це викликало в мене жах.

На відміну від мене, він не зрозумів, що це була реакція на травми. Це крик про допомогу. Коли я запитала її про це, вона стала казати "гу-гу-га-га", ніби говорила якоюсь абракадаброю. Я ніколи такого від неї не чула. Це була травма, яку вона переживала через те, що мене нема поруч.

Переживати нинішню ситуацію між Україною та росією – дуже страшно в багатьох сенсах. Вона – дуже мужня дитина. Коли їй боляче, можна помітити, як вона терпить, справді терпить і каже "Я в порядку", обтрушується і не хоче, щоби її обіймали", – цитує Панеттьєрі People з посиланням на Red Table Talk.

Зазначимо, що жінка мала проблеми з алкогольною залежністю, через що пара розійшлася, а Володимир забрав повну опіку над донькою. Хайден сподівається, що в майбутньому матиме більше прав. Жінка планує відвідати Каю в Європі.