"Теперішній президент IBA росіянин Умар Кремльов разом зі своїм товаришем-зрадником України, розвалюють світовий аматорський бокс та показують свою "любов" до України.

Нашу країну на юніорському чемпіонаті Європи змусили боксувати під нейтральним прапором, оскільки Міжнародна асоціація вважає, що у справи української федерації втрутилася держава. Мовляв, як так може бути, що президентом ФБУ уже не є друг Умара Кремльова.

Це усе відбувається в час повномасштабної війни, коли росія напала на Україну, в час, коли щодня гинуть мирні люди, серед яких тренери та спортсмени, в час, коли руйнується спортивна і цивільна інфраструктура.

Теперішнього президента ФБУ підтримує та визнає не тільки адекватна боксерська та спортивна спільнота України, а й міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт та президент НОК України Сергій Бубка", – заявив Котельник Luckypunch.net.

Нагадаємо, у 2021-му у ФБУ стався розкол, після якого відбулися дві конференції. На одній із них президентом організації обрали Кирила Шевченка, на іншій – продовжили каденцію Володимира Продивуса, який є другом путініста Кремльова.

У вересні цього року IBA призупинила діяльність ФБУ і змусила нашу юніорську збірну виступати під нейтральним прапором на континентальній першості.