"Якщо вони домовляться про поєдинок, то хай "побуцькають" один одного. Просто всі чекають бій Усик – Ф'юрі за абсолюта. Багато років цього не було в тяжах. Мені здається, не дивлячись на те, який Тайсон Ф'юрі крутий і що про нього говорять, він боїться мене.

Я взагалі не буду ні за кого з них вболівати. Навіть дивитися не буду цей бій. Не хочу. Я жартую. Я навіть поїду, подивлюся наживо, як вони "буцькают" один одного. Нехай боксують, я взагалі про них не думаю. Знаєте, про що я думаю? Малюків хочу побачити – пацанів, дочку свою. Обійняти, помучити – про це думаю", – сказав Усик в інтерв'ю на власному YouTube-каналі Usyk17.

Нагадаємо, Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі не змогли домовитись про дату об'єднавчого поєдинку, тому "Циганський король" вирішив провести наступний бій з Ентоні Джошуа. Команда Ф'юрі вже, начебто, відправила представникам ЕйДжея контракт на поєдинок.

Натомість український чемпіон найімовірніше проведе свій наступний бій проти переможця протистояння Деонтей Вайлдер – Роберт Геленіус.