Нікі Янг завершив кар'єру в НБА у грудні 2018-го, а вже незабаром вирішив стати професійним боксером, повідомляє Marca. У своєму останньому сезоні в лізі він здобув чемпіонський трофей у складі Голден Стейт Ворріорз.

10-го вересня він планував провести виставковий поєдинок з репером Blueface, однак його скасували через те, що суперник 37-річного колишнього баскетболіста не зміг вчасно отримати спортивну ліцензію від Атлетичної комісії штату Каліфорнія.

Наразі Янг шукає нового опонента для бою. Раніше він вже називав кількох бажаних візаві. У списку, зокрема, опинився його кривдник та екс-партнер Д'Анджело Рассел. У 2016 році у мережу потрапило відео з телефону Рассела, яке спровокувало секс-скандал та коштувало Ніку стосунків з коханою. На записі Янг зізнався у тому, що зраджував своїй дівчині та відомій співачці Іггі Азалії.

Додамо, Нік Янг провів 12 сезонів у НБА, заробивши загалом понад 40 мільйонів доларів. Він захищав кольори "Візардс", "Кліпперс", "Сіксерс", "Лейкерс", "Ворріорз" і "Наггетс".