"Усик хоче битися зі мною, а я з ним. Я хочу легку перемогу. Всі марять цим "великим боксером", який мав всього три поєдинки у надважкій вазі. Спершу з Чісорою, якого я теж перемагав, і двічі з бодібілдером ЕйДжеєм, який не вміє боксувати. Як Усик може бути легендарним надважковаговиком?

Вибачте, він також бився з Візерспуном, в якого був один поєдинок за 5 років. І це було важке випробування для Усика. І де ж це велике резюме Усика в хевівейті? Я знищу цього невдаху. Він просто черговий європейський невдаха. Як я завжди казав, зазвичай ці всі європейські бійці просто невдахи.

До речі, я зробив пояс чемпіона The Ring вакантним і тільки тому Усик та Джошуа змогли побитися за нього. Знаєте, чому я це зробив? Бо я втретє стану чемпіоном журналу The Ring. От настільки я впевнений, що розіб'ю Усика.

Я нікому нічого не маю доводити. Адже раніше був трьохголовий пес: я, Вайлдер та Джошуа. Вайлдер та Джошуа переможені. Тепер залишився одноголовий пес – це я", – заявив Ф'юрі на YouTube-каналі Seconds Out.