Канело та Головкін завершать трилогію вже 17-го вересня. На кону третього поєдинку між казахом та мексиканцем стоятиме титул абсолютного чемпіона світу у другій середній вазі, що належить Альваресу з листопада минулого року. У перших двох боях Сауль переміг казаха рішенням суддів.

Напередодні бою Сауль Альварес провів традиційне відкрите тренування для представників ЗМІ у невеликій залі. Для антуражу на заході виступив мексиканський оркестр. На ринзі Канело продемонстрував публіці бій з тінню, а після нього попрацював з тренером на нудлах (координаційних м'яких палицях). Під час вправи мексиканець працював другим номером – ефектно захищався від серій наставника, а тоді проводив власні вибухові атаки.

Нагадаємо, раніше Альварес вважався найкращим боксером світу у всіх вагових категоріях за версією журналу The Ring, втім після поразки від росіянина Дмитра Бівола опустився у рейтингу. Наразі у списку вперше за останні 30 років лідирує представник хевівейту – український чемпіон за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик.