"Я дуже добре ставлюся до Джошуа. Він робив це не зі зла, не мав якихось поганих намірів. Це викид емоцій. Як це було? Він почув вердикт і зрозумів, що програв. Психологія поєдинку була така, що він практично торкнувся перемоги. Як каже Усик, у восьмому раунді він побачив в очах Джошуа перемогу – Ентоні почав її усвідомлювати. Від цього поразка стала ще болючішою.

Спочатку він привітав, обнявся, а потім пішов до себе в кут. Далі на Усика повісили пояси, але титул WBA не на заклейці, а на ремінці. Я закривав ремінець, щоб одягнути його на Усика. Один закрив, а другий не зміг. У цей момент підходить Джошуа і каже: "Дай сюди". Бере ще пояс The Ring, йде до себе в кут і викидає їх з рингу.

Він проходив уздовж однієї стінки канатів, йшов дуже впевненим кроком і зачепив плечем Юрія Івановича, тренера Сашка. Юрій Іванович повернувся і каже: "Ти що?", а Джошуа завівся: "Don't f*ck with me! (Не зай*буй мене – ред. прим. Спорт 24)". Його почали тримати. Він хотів кидатися. Син Юрія Івановича підійшов – таке напруження. Він справді лютий, з лютими очима. Тримали його семеро. Він пішов, пірнув між канатами та побіг", – розповів Олександр Красюк в ефірі YouTube-підкасту BoxOffice.