"Думаю, Джошуа мав хороший план на бій, але цього було недостатньо. Усик виявився занадто активним для нього. Понад 700 ударів у надважкій вазі? Це цифри напівсереднього дивізіону, Спенс стільки викидає ударів. А це до біса багато, з ними ще треба впоратися.

Гадаю, Ентоні візьме велику перерву. Просто подивиться на горизонт та вирішить, чи продовжувати кар’єру. Він досі має можливість стати чемпіоном. Якщо Ф’юрі отримає ці пояси та переможе Усика, я був би не проти побачити бій Джошуа проти Тайсона. Це має сенс. Річ у грошах та двох британцях на британській землі. Більшого за цей поєдинок не буває. З точки зору грошей, цей бій буде більшим, ніж Усик – Ф’юрі.

Усик – розумний, талановитий боксер, чудово переміщується в ринзі. Але є Ф’юрі, який більший за нього, може боксувати в стійці шульги. Думаю, Тайсон має більше навичок у запасі, ніж Олександр, він любить тиснути на суперників. Він демонструє силу удару, якої ми не бачили у минулих боях, зараз він нокаутує хлопців.

Це небезпечний поєдинок для обох. Але якщо поставите пістолет до моєї скроні, відповім: "Еммм, Ф’юрі". Тайсон виграє цей бій. Бій Джошуа – Вайлдер був би привабливим, чому ні? Був би я Деонтеєм, у мене текла б слина від бажання цього поєдинку. Йому хочеться показати, що він досі той самий Вайлдер", – цитує Бредлі Bad Left Hook.