"Я спробував інший стиль. Перед останнім боєм я хотів покращити себе. Тоді цього виявилось недостатньо. Сьогодні також, але ви можете побачити, що я адаптувався, зробив зміни, щоб дати йому більш конкурентний бій. Цього було недостатньо, але я викладався на повну під час тренувань. Я змушував себе це робити, щоб бій був більш конкурентним.

Я пишаюсь собою. Мені це важко сказати. Я нічого не відчуваю, я просто засмучений. Вони вірили в мене... (на цьому моменті Джошуа розплакався – прим.) Коли ти програєш, то ти не можеш бути щасливим. Це сумно. Я справді хотів виграти. Хотів зробити це для Великої Британії, бо знаю, наскільки люди хочуть, щоб я провів бій з Тайсоном Ф'юрі.

Тож я бився не за себе, бився за свою країну, націю. Такий засмучений. Я – боєць, а не звичайна людина. У мене зовсім інший світогляд та стиль життя. Я ціную цю підтримку. Справді хотів повернути пояси додому. Я хотів, щоб у поєдинку за абсолютного чемпіона бились найкращі британці.

Не моя справа, що уболівальники про мене думають. Люди демонструють повагу, коли зустрічають мене. Вони тиснуть мені руку. Вони не поважають мене просто через бій та пояси. Справжню вагу має те, яка ти людина. Я намагаюсь поводитися приземлено. Іноді роблю помилки. Сподіваюсь, що люди поважають мене за те, яким я намагаюсь бути", – цитує Джошуа Sky Sports.