"Я вірю, що Джошуа може перемогти Усика. Головне – план на бій та стратегія. Не можна виходити на ринг і намагатися перебоксувати українця, адже це його гра. Він неймовірно працює на ногах, у нього швидкий джеб, вмілий вихід з кутів і таке інше.

Потрібно прибрати його. Необхідно бути агресивним проти Усика, завдати йому шкоди, використати образи. На місці Ентоні Джошуа я б вивчила слово "с*чка" українською. Називала б його с*чкою щоразу, коли ми опинялися б у клінчі.

Розлютила б його настільки, щоб він не міг зберігати спокій, розважливість і спритність. Коли ти проникаєш людині в голову, змушуючи її битися замість того, щоб бути розважливим, виходить інший бій. Ось що треба робити Джошуа – бути жорстким з Усиком, вибити з його простору, допікати, потрясти його. Вийди й зроби бій бридким. Просто переможи. Не намагайся переджебити, перебоксувати його", – сказала Шилдс в ефірі FightHype.com.

Додамо, другий бій між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа відбудеться вже 20-го серпня у Саудівській Аравії. На кону реваншу стоятимуть усі чемпіонські пояси українця за версіями WBA, WBO, IBF і IBO у надважкій вазі, а також вакантний титул The Ring.