"Подивився на м'язи Джошуа. Звичайно, вони вражають. Усик теж не сидів на місці, він робив вітер. Ось вже шість місяців триває війна. Якщо Сашко приїде без перемоги, то може взагалі не повертатися. Ну, коли поїхав, то забирай тріумф.

Чи змінить щось Джошуа? Це треба було 10 років тренуватися, розумієш? 10 років потренувався – і тоді щось можеш змінити. А позаяк ти був бараном, то ти ним і залишишся. У нього повно помилок. Джошуа йде за грошима. Разова акція, хіба що один удар.

У мішень, що рухається, як Усик, потрапити дуже важко. У Джошуа немає темпу, він не рухається на ногах. Він крокує. Він не стрибає у човні, з підскоками, за ногу. Він не вміє це робити. А навіть якщо йому і покажуть, як це втілити на рингу, то він не зможе цього повторити. От і все.

Якщо, вусатий, не "накалапуцяєш" його – все. Для чого ти туди їхав тоді на півроку? Сань, ти його "гаси" до кінця і не чекай на гонг. Санчес, "братанчик", ти – красень.

Ну, коли ти відчуваєш, давай, вмикайся. Що ти там? Чи закінчиться твій бензин? Ні. Газа заправимо. Немає газу та бензину – їдь на солярі! Саню, ми в тебе віримо, твоя перемога нам обов’язково треба. Україна понад усе. Плюс", – сказав Берінчик в інтерв'ю Parimatch Ukraine.