"Титул The Ring завжди був святим граалем боксу. Я володів цим званням з гордістю. Чесно кажучи, я завжди казав, що мені байдуже, що про мене думають люди. Мені байдуже, як мене запам’ятають. Те, що тебе пам’ятають, означає, що ти більше не активний, з тобою покінчено все.

У мене була хороша 14-річна кар’єра. Насправді я боксував 20 років, з 14 до 34-х. Мені це сподобалось. Я насолоджувався злетами та падіннями. Сучасний світ відкритий для багатьох речей. Зараз я знімаюся у документальному фільмі від Netflix. Скоро я записуватиму музичний альбом. Хто знає, можливо, ви навіть побачите мене на екрані", – цитує Ф'юрі The Ring.

Нагадаємо, раніше Тайсон Ф'юрі вкотре оголосив про завершення кар'єри через три дні після її відновлення. Це підтвердив президент WBC Маурісіо Сулейман, однак чемпіонський пояс цієї боксерської організації досі належить Ф'юрі.

"Циганський король" вже вішав рукавички на цвях у квітні цього року після перемоги нокаутом над Ділліаном Вайтом. Втім за кілька місяців вирішив повернутися на ринг заради трилогії з Дереком Чісорою.