"Я вирішив повернутися у бокс, бо можу стати першим чемпіоном у надважкій вазі в історії, який матиме дві трилогії: одну з Деонтеєм Уайлдером, а другу з Дереком Чісорою. Завжди казав, що буду битися з Чісорою наприкінці моєї кар’єри. І ось ми знову б’ємо всі рекорди, створюємо прецеденти.

Я обрав Айзека Лоу своїм тренером, бо коли я працював з Пітером Ф’юрі, Айзек був теж з нами. Як і під час моєї роботи з Шугархіллом. Він завжди давав мені інформацію, знає мене краще, ніж будь-хто на планеті. Ми чудова команда, завжди були разом, і закінчимо це разом. Ми завжди добре працювали разом, і ось ми збираємось взяти участь у дуже масштабній події", – сказав Тайсон Ф'юрі у своєму Twitter.

Нагадаємо, "Циганський король" оголосив про завершення кар'єри після тріумфу над Ділліаном Вайтом у квітні 2022-го. Раніше він публічно кинув виклик Дереку Чісорі. Британські зірки королівського дивізіону вже двічі зустрічались на рингу – у 2011 та 2014 роках. В обох боях перемогу здобув Ф'юрі.

Цікаво, що до наступного поєдинку Тайсона готуватиме не його постійний наставник Шугархілл Стюард, а боксер без тренерського досвіду – Айзек Лоу.