"Сподіваюся, Усик виграє у реванші з Джошуа. Говорив з його командою, вони хочуть провести бій проти Ф’юрі. Сподіваюся зробити цей поєдинок у грудні або на початку наступного року.

Що думаю про співпрацю Ентоні Джошуа з Робертом Гарсією? Гарсія – прекрасний тренер. Він працював з багатьма боксерами. Але не знаю, чи здатен він тренувати великого надважковаговика. Може, це взагалі не має значення. Роберт – один з найкращих.

Не думаю, що Гарсія зможе витиснути з Джошуа більше, ніж той має. Вважаю Усика набагато кращим боксером, розумнішим, швидшими. Але це надважка вага, тут можуть бути непередбачувані результати поєдинків", – цитує Арума Barbershop Conversations.

Нагадаємо, 20-го серпня Олександр Усик проведе реванш проти ЕйДжея, на кону якого стоятимуть усі титули українця. Тайсон Ф'юрі оголосив про завершення кар'єри у квітні цього року після перемоги над Ділліаном Вайтом, однак досі не зробив свій титул WBC вакантним.

Раніше він заявляв, що готовий повернутись на ринг, якщо отримає пропозицію на 500 мільйонів фунтів. А незабаром раптово запропонував Ентоні Джошуа провести безкоштовний бій у Великій Британії.