"Мабуть, в мене зараз популярність в ідеальній кількості. Багато хто знає моє прізвище. Тут слід сказати дякую Саші з Васьою, тому що нас асоціюють як трійку. Плюс, можливо, у нас з Сашком прізвища співзвучні. Якось так, але візуально мене ніхто не знає.

Коли мені треба цим скористатися, я кажу своє прізвище, і якісь двері відчиняються легше, якісь знижки з’являються. Коли мені це не потрібно, коли я хочу йти по вулиці, мене впізнають не часто.

В принципі, я зіштовхуюся з цим кожен день і це не набридає. А в США, крім світу боксу, тренерів, боксерів мене ніхто не знає. Але більше я б не хотів. І менше теж не хотів. Як на мене, зараз ідеально", – розповів Гвоздик у інтерв’ю каналу Острів.

Після золота чемпіонату світу серед аматорів та бронзи Олімпійських ігор Гвоздик розпочав професійну кар’єру. Він завоював чемпіонський пояс WBC в напівважкій вазі. Проте у 2019 році поступився Артуру Бетербієву технічним нокаутом і вирішив завершити кар’єру. Загалом Гвоздик провів 18 боїв на профі-рингу, 17 з яких виграв.