Поєдинок відбудеться в Гамбурзі 28 травня 2022 року. Між собою на полі зійдуться зірки Німецького футбольного союзу та легенд Гамбурга, за яких зіграють представники шоу-бізнесу, інформує All stars for Ukraine.

Додамо, що один з таймів судитиме українець Денис Шурман. Під час перерви виступатиме музикант Йоганнес Ердінг, а також розіграють футболку Ліверпуля з автографом Юргена Клоппа, приватний урок танцю з професійною танцівницею Ізабель Едвардссон, поїздку на вихідні до замку, компакт-диски телеведучого та артиста Яреда Дібаба тощо.

За Німецький футбольний союз гратимуть: Томас Хельмер, Патрік Овомоєла, Крістіан Треш, Патрік Хельмес, Навіна Омілад, Конні Полерс, Міріам Шайб, Дженніфер Маєр та Урсула Холл.

А легенд Гамбурга представлять: Марселл Янсен, Пьотр Троховскі, Йорг Альберц, Крістіан Ран, Томас Гравесен, Стіг Тьофтінг, Гаральд Шпорль, Бастіан Рейнхард. Також у складі команди кухар і ведучий Тім Мельцер, експерт НФЛ Патрік Есуме, актор Костя Ульманн, а також ведуча та актриса Нова Маєрхенріх.

Благодійний матч проведуть за підтримки Володимира Кличка в рамках "Пакту заради солідарності та майбутнього" між Києвом та Гамбургом.

.