Олег Прудкий загинув у боях з російськими терористами, повідомляє ФБУ у своєму Instagram.

Боксер був відомий своїми виступами за легендарну команду Українські отамани, до якої також входили Олександр Усик, Денис Берінчик та Василь Ломаченко. Подробиці смерті наразі невідомі. У Олега Прудкого залишились дружина та діти.

"Я не вірю, не вірю, що тебе вже не має… Ти був, як ясне сонечко, прикладом для своїх дітей, які так тебе обожнюють і кожного разу питають: "А коли приїде тато". Як мені їм сказати, що вони тебе вже ніколи не побачать. Ти був прикладом для своїх друзів і побратимів", – написала дружина Олега.

"Згадую, як твій тренер розповідав, яким сильним бажанням ти горів займатися боксом та велосипедом. Долав десятки кілометрів, аби потрапити на тренування. Згадую, як ми тебе підтримували на змаганнях Українських отаманів, тебе тоді приїхав підтримати цілий автобус з Черкас і ти здобув перемогу! Всі пам’ятають твої неймовірні поєдинки. Ти – перший в історії черкаського боксу, здобув золото у ваговій категорії 60 кг. Вічна пам'ять, спочивай з миром друже!" – поділився думками президент Федерації боксу Черкаської області Сергій Тищенко.