"У Криму почали зникати люди, які хоч якось думають інакше. Влада Криму горить. Вони зрадники – це розуміють усі. Щодо мобілізації у Криму: її офіційно немає, але молодим пацанам повістки "прилітають". Я вірю в те, що Крим повстане. Сумніваюсь, але вірю. Окрім вас самих, вас ніхто не врятує. Крим – Україна.

І ще, порада. Я не раджу цього року купатися у морі в Криму. Море заміноване і куди припливе – незрозуміло. У "рашці" кажуть, що все йде за планом, але ні. Нічого у них нікуди не йде. До Криму цього року здоровій людині краще не їхати. Більшість готелів не відкривається. І так буде доти, доки всі території не повернуться до складу України.

З "рашкою", вже давно все зрозуміло. Війна відкрила все, що могла. Я дивуюсь із народу, з "русні". Такі боягузливі – за себе не можуть боротися, за дітей своїх. Вірять телевізору. Багато моїх друзів, які живуть в Україні, не розуміють, що роблять із їхніми батьками у Криму, в "расєї". Просто зомбі... З нетерпінням чекаємо на мир. Чекаємо на перемогу України. Віримо у перемогу", – написала Катерина Усик у своєму Instagram.