"Я не сприймаю це серйозно. Ось він 44-річний чоловік, що втомився від усього. Так, в цьому, певно, є частка правди. Але насправді йому близько 31-го (33 – прим.), він в топі, світ любить його, світ його підтримує. Його країна стоїть за нього. Ми так багато разів бачили завершення кар’єр, кілька завершень поспіль з подальшими поверненнями.

Пам’ятаю як Віталій Кличко прийняв рішення піти з боксу, а через чотири роки повернувся. Володимир Кличко закінчив кар’єру шість чи сім років тому. Але він все ще роздумує і говорить про можливий шанс повернутися.

Не можна довіряти тому, що каже Тайсон Ф’юрі. Тому що сьогодні він каже одне, а завтра змінює все на протилежне. Він розважає публіку, каже те, що вона хоче від нього почути.

Просто уявіть собі: він вирішив завершити кар’єру, проте всі довкола нього кажуть, що ні, потрібно повертатися, кожен каже, що треба боксувати – і тут він відповідає: "Що ж, добре, я повернуся". Це все про інтерес, про публічність.

Бій за статус абсолюта? Не варто заглядати надто далеко. Але стратегія – це стратегія. І ти напевно не можеш знати буде це Тайсон Ф’юрі чи, може, він дійсно прийме остаточне рішення піти з боксу. Тоді пояс стане вакантним і хтось інший стане чемпіоном. Це невідомо. Однак наразі ми сфокусовані на Ентоні Джошуа", – розповів Красюк в інтерв’ю Sky sports.

Нагадаємо, Тайсон Ф’юрі підтвердив рішення завершити кар’єру після того, як нещодавно нокаутував Ділліана Вайта.