"Щодо натуралізованих спортсменів, що вже не перший рік виступають під нашим прапором, але які від початку війни ніяк не показали свою позицію – сподіваюсь, що більше ніколи не побачу вас ні на тренувальних зборах, ні на змаганнях. Ви виїхали в "рашу"? То там і залишайтесь. А тим спортсменам, які колись були по паспорту росіянами чи білорусами, а зараз стоять з нами пліч-о-пліч, допомагають і висловлюють свої погляди – щиро дякую.

росія розпочала війну під приводом "денацифікації" та "демілітаризації", що взагалі є абсурдом. І насправді через війну зараз відбувається тотальна дерусифікація, бо після того, що зробили орки на нашій землі, жоден українець не захоче мати з росіянами ніяких справ, а багато російськомовних переходять на українську мову, бо не хочуть розмовляти російською.

Дякую усім, хто підтримує Україну та допомагає нам боротися за нашу свободу та незалежність. Україна перемагає! Україна переможе! Слава Україні! Смерть ворогам!" – написав Дмитро Підручний у своєму Instagram.