Нагадаємо, Санітра пішов із посади головного тренера чоловічої збірної України з біатлону наприкінці березня. У цьому амплуа він працював з 2016-го.

"Я звернувся до Івана Крулька (очільник Федерації біатлону України, – ред.) і дякую, що він мене почув. Прийшли до згоди, що мені за 8 років багато чого вдалося, і є налагоджена певна схема роботи. Не зважаючи на травми, які у мене були, за ці два роки ми все одно знаходили можливості тримати досить пристойний рівень.

Я продовжу роботу з Юраєм на ці два роки до Олімпіади, щоб не ламати цю систему, яка у нас з ним вибудована. Зважаючи на те, що в нас команда дуже сильно омолоджується і юніори переходять до дорослої команди, я розумію, що з Надією Олександрівною (Бєловою – ред.) буде тренуватися велика група.

А оскільки я більш віковий спортсмен, то робити під мене спеціальний план – це не зовсім комфортно. А особливо, коли в неї буде група молодих спортсменів і до них потрібно більше уваги, і зовсім інша робота, ніж в моєму віці.

З останніх домовленостей – це має бути окрема індивідуальна робота з Юраєм. Повністю автономна. Це більше схоже на те, що я останні два роки робив", – розповів Підручний в інтерв'ю для XSPORT.