"Естафетна гонка була досить важкою. Перед стартом у мене було, можливо, якесь хвилювання, бо мені довірили на таких змаганнях пробігти перший етап. Було якесь хвилювання внутрішнє, але я намагався про це менше задумуватися. Просто виходив на трасу та хотів максимально виконати свою роботу. Намагався не думати про те, яким буде фінальний результат.

Приходячи на "лежку", напрям вітру у порівнянні з пристрілкою кардинально змінився, тож довелося робити поправку. Припустився однієї хиби, був мій робочий промах, трішки не проконтролював постріл. На "стійці" розумів, що треба якісно та чисто відпрацювати, бо є можливість поборотися за високі місця, радий, що зміг з цим впоратися. На останньому колі було вже складно фізично, але намагався і робив все, що можна, бо розумів: можу передати Дмитру естафету на дуже хорошій позиції.

Можливо, результат склався не такий, як усі очікували від нас. Потрібно прийняти його як належне: повинні були показати саме такий результат", – розповів Віталій в коментарі Суспільне Спорт.