"Ще у Рупольдингу я з Юраєм домовлявся, що він дасть шанс пробігти. Бо я вважав, що вона дасть мені трішки більше для підготовки до чемпіонату світу та Євро. В Обертілліасі вийшло трішки потренуватися, "спустити пил" – відійти від тієї атмосфери, що є на Кубку світу. Спокійно попрацювати над стрільбою.

Гонку пробіг у гарному настрої та налаштовувався передусім на гарну роботу. Ставив собі за мету добре відпрацювати на цьому старті у першу чергу на вогневому рубежі. Дуже радий, що вийшло добре відстрілятися. Шкодую за той габарит лежачи, але це – біатлон.

Щодо фізичного стану – почував себе краще, ніж було до цього на етапах. Може, трохи відкатався чи відпочив якось. Можливо, повертаюся до своїх кондицій. У гонці почувався краще: міг і бігти, і потриматися. Акцент намагався робити на стрільбі. Хотів би подякувати сервіс-бригаді, лижі були добре підготовлені", – розповів Прима у коментарі Суспільне Спорт.

Нагадаємо, що 36-річний біатлоніст показав найкращий особистий та командний результат у сезоні та фінішував у десятці найкращих на Кубку світу в Антхольці. Артем зробив лише одну хибу на вогневих рубежах та посів у підсумку дев'яту позицію.