20-річний біатлоніст поділився емоціями після спринту в Обергофі, в якому став найкращим серед українців, здобувши 31-е місце. Для нього це перші зароблені очки в кар'єрі на такому рівні.

"Чесно, перед цією гонкою особливих цілей на потрапляння в очки не було. Просто хотів провести хорошу гонку, зібратися з емоціями. Тут досить багато вболівальників, це дає свій вплив. У принципі, усім задоволений, завдання виконав на 80%. Трішки не вистачило до 30-ки, буквально 0,1 секунди. Втім, це відмінна позиція, аби в суботу покращити результати. Загалом я задоволений гонкою.

Фізично на останньому колі було досить складно. Відверто скажу, було непросто втримати ті секунди, на які я виходив після стійки. Та я викладався на всю. Гадаю, надалі усе буде покращуватися

Хлопці привітали мене з непоганим результатом, за це їм щиро вдячний. Хочеться, щоб усі ми були трішки вище у фінішному протоколі. Та наразі маємо такі результати, потрібно й цьому радіти", – сказав Мандзин в коментарі Суспільне Спорт.

Нагадаємо, спринтерська гонка в Обергофі була дебютною для Віталія в цьому сезоні у складі збірної України на Кубку світу.