"Я тут зимою вперше, але всі кажуть, що це стандартна і звична погода для Оберхофа. Зараз тут сильний, рясний дощ, особливо на нашому тренуванні, туман періодично затягує на стрільбищі. Загалом все "ідеально" для проведення Кубка світу. Траса – дуже багато камінців, нечиста, з тирсою. Гадаю, що кожний спортсмен, який прийде на тренування, буде "в захваті".

2 січня, коли ми лише приїхали, було трохи снігу на траві. Зараз сніг лише на трасі, цілу ніч падав дощ, вранці теж. Коли ми закінчили тренування, на десятки хвилин він припинив падати, але це не змінює ситуації. Сніг є місцями, але мінімально. Лише на трасі. Та й те: з такою погодою, гадаю, це ненадовго

На тренуванні сенсу кататися немає. Ти проїжджаєш лише коло – і мокрий аж до нитки. Тому кататися за таких погодних умов – не хочеться захворіти", – поділився Мандзин в коментарі Суспільне Спорт.

Нагадаємо, етап в Оберхофі перенесли з 4 на 5-е січня. Причиною стали погані погодні умови. Зараз в німецькому містечку 7 градусів тепла, йдуть дощі та сильний вітер.