Збірну України у цьому видовищному біатлонному шоу представляли Дмитро Підручний і Юлія Джима. За регламентом, спершу учасники долали мас-старт, а тоді за його результатами – перс'ют.

Цьогоріч на дистанцію Різдвяної гонки вийшли 10 команд з 9 країн: Німеччина (два дуети), Норвегія, Франція, Швейцарія, Україна, Словенія, Бельгія, Чехія та Австрія.

Перший етап український тандем завершив на четвертій позиції, відставши від переможців на 1 хвилину 17 секунд. Найкращий результат продемонстрував французький дует Жулія Сімон – Фаб'єн Клод. Другими фінішували німці Ханна Кебінгер та Бенедикт Долль, а третіми норвежці Інґрід Тандреволл і Стурла Легрейд.

У мас-старті українці втратили кілька позицій.У першій половині цього етапу Підручний заробив чотири штрафні кола на двох стрільбах. Відтак "синьо-жовті" впали на сьоме місце. Втім, на останньому рубежі Дмитро закрив усі мішені та покращив свої позиції.У підсумку українці фінішували п'ятими, відставши від переможців на півтори хвилини.

Беззаперечними тріумфаторами стали Жулія Сімон і Фаб'єн Клод, які вже вдруге виграли Різдвяну гонку. Срібло вибороли Інґрід Тандреволл і Стурла Легрейд. А бронза дісталася словенському тандему Полона Клеменчіч – Яков Фак.