"Не зовсім задоволений гонкою, стрільба не вдалася. Однак тішить те, що ходом мав досить непоганий вигляд. Якщо забрати ті дві хиби, гадаю, за топ-6 можна було боротися. В цілому, біглося добре. Лижі – теж класні. Загалом тішить те, що додаю ходом.

Як на мене, краще проходжу трасу, аніж у Хохфільцені. Тут траса досить складна. Я вперше на ній змагався, але було достатньо часу, щоб її вивчити. Висота також відчувається з перших днів, плюс-мінус як в Антгольці.

Складність траси на стрільбу не впливає. Тут перед вогневими рубежами дуже довгий спуск. За той час ти встигаєш нормально відновитися. Тобто, на стрільбище ти приходиш у нормальному режимі.

На "лежці" не допрацював так, як треба. У стрільбі стоячи останнім часом завершальний постріл часто не закриваю. Навіть на тренуваннях є такі проблеми. Чотири рази впевнено влучаю, а на останньому вже хочу бігти, тому припускаюся помилки. Від Юрая Санітри отримав за це зауваження.

Треба розуміти, що гонка на гонку не трапляється. У Хохфільцені так було, тут зовсім інші умови, зовсім інша траса. Коли ти стартуєш з 50-го місця, відповідно й суперники частіше іншого рівня, аніж ті, які у топ-10 або топ-15. З 22-го місця значно важче відіграти багато позицій, аніж з 52-го. Проте я буду робити усе можливе, щоб покращити свої результати у суботній гонці. Побачимо, як усе складеться", – цитує Підручного Суспільне Спорт.