"Доволі непогано Артем Тищенко передав естафету. Якби було ближче до шведа Себастьяна Самуельссона, було б взагалі супер, щоб міг за ним з першого кола триматися. Потім постійно його наздоганяв – бачив перед собою, але наздогнати важко.

Якби від початку був у контакті зі шведом, було б краще. Але, в принципі, там теж були непогані суперники, з якими можна було працювати. Артем добре пробіг, не було великого відставання, тому взагалі чудово.

Чи задоволений стрільбою? Майже. З останнім пострілом чи то поспішив, чи десь трохи не допрацював.

Я в достатньо хорошій формі. Сподіваюся, вона зберігатиметься і навіть нарощуватиметься. Зараз можу боротися із досить сильними суперниками. За лідерів, звісно, не кажу – до них поки не зовсім дотягую. Але форма досить хороша, щоб боротися за високі результати.

Радий був дуже, привітали один одного з хлопцями. За такої конкуренції п'яте місце – дуже хороший результат. При тому, що, можна відверто казати, хлопці зараз не в найкращій формі, судячи за останніми стартами. І п'яте місце – дуже пристойний результат.

Можливо, навіть стрибнули вище, ніж могли. Хлопці терпіли, було важко, але викладалися на максимум. Тішуся, що всі спрацювали дуже класно на стрільбі", – наводить слова Підручного Суспільне Спорт.