Лесюк перше коло завершив з другим часом у пелотоні та відстріляв без промахів. Однак на "стійці" використав три додаткові патрони і передав естафету, перебуваючи на 11 сходинці. У цих змаганнях Україна фінішувала 14-ю. Лесюк прокоментував результат "синьо-жовтих".

"Суперники так близько були, так хотілося їх дістати, що трішки втратив здоровий глузд над собою. Вже з перших метрів на максимум віддавався. Коли ти бачиш суперників перед собою, то, звичайно, ти хочеш їх наздогнати. Напевно, трішки тактично неправильно я вчинив на першому колі, що відразу ж погнався за сильнішими суперниками. Можна було збавити оберти, але останнє коло я міг би краще пройти і менше програти.

Важко себе оцінити, є і хороші моменти, і не дуже. Наприклад, на першому колі стрільба лежачи була хороша. На другому колі вже більш економніше пішов, у своєму режимі. На "стійці" треба було з першого додаткового патрона закривати мішень. Трішки довго я закривав, багато часу на цьому втратив. На заключному колі вже з останніх сил терпів. Всі сили, що були, віддав на трасі.

Юрай Санітра завжди дає настанови перед кожним стартом. Він постійно дає поради, як краще вчинити, як з суперниками поводитися, як стріляти, як трасу проходити. Звичайно, що від нього були настанови. Так само у мене й з досвіду власні думки були.

Якщо мені випаде наступний шанс участі в естафеті, то я вже більш професійно підійду до цієї гонки. Краще буду контролювати ситуацію за ходом наступного старту", – розповів Лесюк у коментарі "Суспільному Спорт".