30 листопада в шведському Естерсунді чоловічі збірні будуть змагатися в першій естафетній гонці на турнірі. Україну представить команда у складі Артема Тищенка, Артема Прими, Тараса Лесюка і Антона Дудченка.

Артем Прима бігтиме другу гонку на першому етапі Кубка світу. 36-річний біатлоніст вже брав участь в класичній естафеті, де Україна посіла 8 місце. В коментарі для Суспільне Спорт Артем зазначив місця, за які буде боротись чоловіча команда, та про настрій перед естафетою:

"Настрій нормальний, все чудово. І по самопочуттю все непогано. Побачимо, як все буде на лижні. Що стосується рішення тренера – знав і до цього плюс-мінус, хто бігтиме, було прогнозовано. Склад бойовий, все файно.

Усе можливо, але треба дивитися нормально на речі. Початок сезону, перші гонки були важкі, хлопцям треба розбігатися. На те треба три-чотири гонки.

Звісно, ніхто не виходить абияк, всі виходять на старт по-бойовому, кусаються та біжать. Будемо намагатися конкурувати за топ-6 чи топ-8. Буде видно по факту на момент старту".

Україна востаннє здобувала медалі за підсумками чоловічої естафети Кубка світу в березні 2020 року. Тоді срібні нагороди в чеському Новому-Месті вибороли Прима, Сергій Семенов, Руслан Ткаленко і Дмитро Підручний.