"Я розуміла, що потрібні гарний хід та стрільба. Та оскільки це була третя велика гонка у моєму житті, і перша тут, то я йшла усі кола із запасом. Я намагалася розподілити усі сили рівномірно. Також завдання було – спрацювати на стрільбі. Мої два промахи на останньому рубежі трішки засмутили. Хоча, в принципі, це не дуже погано: у мене завжди проблеми зі "стійкою". Було дуже сильне хвилювання, мене трусило, але помилок могло бути й більше. Гадаю, дві хиби – це не дуже погано.

Намагалася не думати про стрільбу, щоб не заганяти себе у сильне хвилювання на трасі. Я починала думати про дихання, про пульс, коли спускалася до стрільби. На вогневому рубежі я намагалася прибрати усі свої думки та емоції, робити як на тренуванні. Але остання стрільба була дуже емоційною для мене. Я розуміла, якщо зараз усе провалю, це буде ганьба.

Я завжди хочу потрапити в очки. Минулого року, здається, я жодного очка не принесла. Тому у цьому сезоні, звичайно, я хочу потрапляти в очки. У моєму віці мають бути кращі результати. Оскільки я лише другий рік на Кубках світу, гадаю, що бодай в очки потрапляти було б непогано", – наводить слова Кривонос Суспільне Спорт.