Нагадаємо, Дар'я не припустилася жодної хиби на вогневих рубежах. Однак показала найповільніший лижний хід серед всіх учасниць, відтак фінішувала аж 84-ю. У підсумку Блашко стала єдиною представницею України, яка не змогла кваліфікуватися у перс'ют. Перемогу відсвяткувала німкеня Деніз Германн-Вік.

84-а сходинка – це найгірший результат у кар'єрі біатлоністки. Раніше її антирекордом було 82-е місце на етапі Кубка світу в Рупольдингу в минулому сезоні.

Блашко так пояснила свій провал у коментарі для Суспільне.Спорт: "Важко біглося. Це був перший старт після місяця перерви. Сподівалася, що буде краще, але, на жаль, дуже великий програш. Тут купа факторів: і траса складна, і, напевно, не вистачило часу підготуватися краще. Але на тренуваннях почувалася ліпше.

Результат дуже розчарував. 4 хвилини програшу з чистою стрільбою це дуже багато. Наприкінці був контакт, сподівалася зачепитися за спортсменок. Щоразу намагалася, але не вистачало сил.

Ментально не було проблем. Фізично – можливо, потрібні були інші тренування, плавніше входити. Але треба розуміти, що це – ЧС і немає часу, щоб плавно входити. Потрібно було форсувати і ризикувати. Ми це і зробили. Але зараз це не спрацювало".