"Я вже в Австрії. Буквально декілька годин тому ми прибули з юнацькою командою сюди. Буду намагатися повертатися до нормального режиму тренувань та відновлювати свою форму. Це основне завдання.

Сьогодні вже рівно місяць, як мені зробили операцію. Я вже понад 10 днів ступаю на ногу, днів 4-5 вільно ходжу. Буду з завтрашнього дня починати повноцінні тренування і поступово з кожним днем додаватиму. Сподіваюся, що все буде виходити, і я найближчим часом долучуся до команди та взяти участь у якихось змаганнях. Але коли це саме відбудеться – важко сказати.

Я контактую з лікарями. Вони кажуть, що не треба нічого боятися, але все треба робити згідно з їхньою програмою: що, коли і які вправи робити, а також яке навантаження можна давати на цю ногу. Сподіваюся, що завтра зможу стати на лижі. Не будемо форсувати форму, рватися на чемпіонат Європи чи чемпіонат світу. Робитиму все, відштовхуючись від того, наскільки добре буде почувати себе коліно", – розповів Підручний в коментарі "Суспільне спорт".