"Можливо, ви знаєте, що останні дві гонки завжди є завдання – стріляти. Це гори, вона втомилася, вже трішки перебрали цих стартів. Завдання було стріляти, але вона зробила все не так, як домовилися.

Це просто психологія: останній постріл лежачи та останні два стоячи. Це не техніка у цій незрозумілій стрільбі, це просто психологія. Не знаю.

Треба поговорити з нею, бо чотири центральні та промах. Просто не допрацьовує стрілянину, як треба. Потрібно п'ять вистрілити та поїхати. Або вже з рушницею на спині останній постріл робити – не знаю. Потрібно поговорити.

Щодо швидкості я не переживаю. Ми домовлялись, що вона буде тікати у певному темпі. А вона перебиває темп, сидить у групі. Якби їй сказали: "Біжи агресивно з першого метра, треба тримати", а так – треба стріляти швидко. А потім виходить по-іншому – вона стріляла дуже повільно, бо є ціль – влучити. Потрібно поговорити після перегонів.

Звичайно, я незадоволений, бо місце жахливе – двадцять восьме. Але потрапити до фіналу, до топ-30 – це вже чимало", – сказав Велепець Суспільному.

Нагадаємо, що Джима посіла 28-ме місце в мас-старті на етапі Кубка світу в Антхольці.