"Уже не одне десятиліття збірну України з біатлону, яку здебільшого фінансують податки всіх українців, переповнюють так звані "натуралізовані" спортсмени, які зараз "поїхали провідати батьків" і ніяк не проявили свого ставлення до тих звірств, за якими стоїть їхня батьківщина.

Я повністю підтримую слова нашого капітана та лідера чоловічої збірної Дмитра Підручного, і так само не хочу вас більше бачити на нашій землі, у країні вільних людей.

Вас тут не чекають. Щоб на світових змаганнях ви ніколи не виступали під українським стягом. Повірте, ваші коментарі та слова вже не актуальні, а в принципі, й нікому не потрібні.

Шкода, але в цей час наші прекрасні українські дівчата та жінки зайняті далеко не курсами по випіканню тортів.

І, найголовніше, хочу висловити щирі слова подяки та підтримки нашим захисникам та захисницям, які віч-на-віч зустрічаються з "учителем диявола" кожного дня. Слава Україні", – написав Мандзин.

В українському біатлоні розгорівся скандал через те, що натуралізовані біатлоністки після початку повномасштабної війни раптом опинилися на росії. Президент ФБУ Володимир Бринзак заявив, що вони перебували там ще до 24 лютого, проте його слова заперечують українські біатлоністи, зокрема, Дмитро Підручний.