У номер готелю в Арізоні, де зупинився Леброн Джеймс, пробрався скорпіон. "Він намагався вкусити мене, коли я був у душі. На щастя, я йшов з опущеною головою і побачив, як скорпіон повзає. Ласкаво просимо до Арізони", – цитує баскетбольну суперзірку видання Marca.

Вид скорпіона, який загрожував Леброну, є найотруйнішим у Північній Америці та зазвичай зустрічається в будинках по всій території Сполучених Штатів, особливо в Арізоні.Зазвичай він має розміри від 2,5 до 3,8 сантиметра

Унікальною особливістю смертоносного членистоногого є його здатність світитися яскраво-зеленим світлом під ультрафіолетом. Це відбувається завдяки природній речовині в їхньому екзоскелеті. Це допомагає виявити скорпіона у темряві.

Не дивно, що Леброн натрапив на одного з арізонських скорпіонів у своїй ванній кімнаті, оскільки їх приваблюють темні та вологі місця. Вони зазвичай ховаються у мокрих рушниках, у басейнах, ванних кімнатах, умивальниках, на берегах річок, струмків тощо. Ці скорпіони більш активні вночі, і їхні зустрічі з людьми є доволі поширеними.