Під час запису подкасту GOAT Talk Шакіла О'Ніла попросили назвати найгіршого гравця в історії НБА. Легенда без вагань дав відповідь.

"Руді Гобер. І Бен Сіммонс – ще один волоцюга. Знаєте чому? Тому що, якщо ви підписуєте контракт на 250 мільйонів доларів, покажіть мені ці 250 мільйонів.

Є причина, чому я зараз смішно ходжу і не можу повернути шию. Тому що я грав за 120 мільйонів доларів, які я заробив як баскетболіст. Такі люди, як він, псують систему, заробляючи всі ці гроші, і вони не знають, як грати", – наводить слова О'Ніла Marca з посиланням на GOAT Talk.

На папері француз Руді Гобер є однією з найкращих зірок НБА. Його 4 рази обирали найкращим захисником року і 3 рази гравцем Матчу усіх зірок. Його підйом почався з Ютою у 2018 році, потім Гобер перебрався до Міннесоти, де він набирав 13,7 очка, 12,3 підбирання та 1,8 блок-шота в середньому за гру з 66% результативністю кидків в обох останніх кампаніях. Але його цифри не вражають Шакіла О'Ніла.

Гобер відповів на слова О'Ніла: "Сумно бачити, що хтось, хто досяг такого ж, як ви, як у спорті, так і в бізнесі, все ще мотивується фінансами та досягненнями іншої людини. Вам це не потрібно, щоб залишатися актуальними".