У Пермі стартував "Кубок дружби" з баскетболу, у першому матчі якого місцевий клуб Парма переграв суперника з вражаючим рахунком – 155:53.

Постраждалу команду у Росії назвали збірною Колумбії, однак, як з'ясувалося, росіяни грали невідомо з ким.

Федерація баскетболу Колумбії вже заявила, що не отримували від РФ запрошення на турнір і не відправляли туди свою національну команду.

"Колумбійська федерація баскетболу не отримала офіційного запрошення до участі в Кубку дружби Росії. Колумбійська федерація баскетболу не дала схвалення жодному клубу чи навчальному закладу країни на участь у Кубку дружби Росії. Колумбійська федерація баскетболу вдасться до юридичних дій у зв'язку з неналежним використанням без попереднього дозволу нашої символіки або логотипу", – йдеться у офіційній заяві Федерації баскетболу Колумбії.

Цікаво, що росіян ця заява ніяк не збентежила. На офіційному сайті Федерації баскетболу Росії залишається новина із заголовком "Парма розгромила збірну Колумбії", а на сторінках перм'яків у соціальних мережах також повідомляється про історичну перемогу над збірною південноамериканської країни.