Безпека проживання у цій неспокійній країні – одна з головних турбот Беверлі.

"Це важливо. Якщо вибухне бомба, я зникну, але поки я не знаю жодного небезпечного місця в Тель-Авіві", – сказав розігруючий, який вже тренується з командою, у своєму подкасті The Pat Bev Podcast.

Як пише іспанське видання Marca, Беверлі консультувався з гравцями, які бували в Ізраїлі, і те, що вони йому розповіли, переконало його прийняти пропозицію Хапоеля.

"Колишній товариш по команді розповів мені, що в кожній квартирі є бомбосховище, але він використовував його, як гардеробну. Він каже, що Ізраїль – це рай. Він щодня ходив на пляж і не мав жодного поганого досвіду".

Багато хто критикує гравця за те, що він поїхав грати в Ізраїль, але він каже:

"Мої рішення завжди ґрунтуються на баскетболі. Вони кажуть, що я взяв криваві гроші, але й, скажімо, у Чикаго люди вмирають насильницькою смертю щодня, і ніхто про це не говорить. Зараз кожен є експертом у тому, що відбувається у світі".

Для Беверлі це буде вже четвертий закордонний досвід: він вже грав в українському Дніпрі (2008-2009 роки), грецькому Олімпіакосі, а потім перейшов до санкт-петербурзького Спартака, з яким став найкращим гравцем Єврокубку у 2012 році.

Потім перед ним відкрилися двері НБА, де він провів 12 сезонів, зігравши 666 матчів за Х'юстон, Кліпперс і Лейкерс з Лос-Анджелеса, Міннесоту, Чикаго, Філадельфію та Мілуокі.