Команда українця мінімально перемогла Детройт Пістонз – 91:90.

Сам Дмитро провів на паркеті 21 хвилину, набрав 17 очок – найбільший доробок серед баскетболістів Нікс. Також він став лідером команди з 10 підбираннями і оформив свій дебютний дабл-дабл за Нью-Йорк у матчах Літньої ліги.

Інший найкращий показник Дмитра у команді – 3 блок-шоти, до яких українець додав ще й 2 результативні передачі та 1 перехоплення.

У трьох попередніх матчах змагань, які проходять у Лас-Вегасі, Скапінцев набирав щонайменше 9 очок. Найкращу результативність він показав у другому поєдинку – з Брукліном (19 очок).

Всього у чотирьох матчах Літньої ліги НБА Скапінцев у середньому зіграв 18.51 хвилини, за які набирав 14 очок, 7.8 підбирань, 1.8 передач.

Нью-Йорк завершив Літню лігу НБА із 2-ма перемогами у 4-х іграх.

Нагадаємо, Дмитро Скапінцев підписав контракт з Нью-Йорк Нікс у грудні 2023 року. У минулому сезону українець лише двічі виходив на майданчик у матчах НБА – він сумарно за 2 матчі зіграв трохи більше 2 хвилин, не відзначившись результативними діями.

Скапінцев – 9-й українець у НБА. У лізі також грали Олександр Волков, Віталій Потапенко, Станіслав Медведенко, Олексій Печеров, Кирило Фесенко, В’ячеслав Кравцов, Олексій Лень та Святослав Михайлюк.

Дваоє з них – Медведенко та Михайлюк – ставали чемпіонами НБА.